Събота, Юни 15, 2024
   
Текст

В ДЕНЯТ НА ВЛЮБЕНИТЕ И ТРИФОН ЗАРЕЗАН – ДИСКОТЕКА С ПРИЯТЕЛИ

Днес се проведе дискотека с приятелите - ученици от 2-ро ОУ „Христо Ботев“ с класен ръководител г-жа Нина Стойчева и ползвателите на дневния център на фондация „Милосърдие“. Макар и за кратко време, ползвателите се почувстаха по-млади, радостни и щастливи. Като организатори ние се радваме, че учениците са съпричастни към хората с увреждания, извършват едно добро дело към нуждаещите се. Нека да има повече ученици като тях да даряват уважение към лицата с увреждания.

Председателя на фондация „Милосърдие“ връчи Благодарствено писмо на г-жа Нина Стойчева до Ръководството, учителите и учениците на училището, които на коледен базар дариха сумата от 667.00лв. за Социалното кафе. След официалната част се размениха подаръци между гостите и домакините. Учениците бяха подготвили почерпка приготвена лично от тях и техните близки. Празникът продължи с веселие и танци.

Изказваме своята човешка благодараност на класния ръководител, на учениците за хубавите емоции които създадохте! Бъдете здрави, ученолюбиви и щастливи!

още снимки ТУК


Login Form